Wolhandkrabben-recept

Bisque, dat is wat je het beste kan maken van Chinese wolhandkrabben, zegt Harmen Ligthart uit Hindeloopen.

HIeronder zijn recept, overgenomen uit Foodlog

wolhandkrabbenrecept: klik voor een vergroting

Twitter @owinleiden

owinleiden @askietje @Stevenshof Als de ogen er nog in zitten, zijn het opgepeuzelden: Yes!! Als de ogen missen, is het een ex… https://t.co/Gndny1shX8
10hreplyretweet
owinleiden *Wandering the streets, when they climb out of the ponds and canals they have populated. (No worries: I will keep m… https://t.co/ds2vMTEo7b
10hreplyretweet

Contact

"Onder water in Leiden" is onderdeel van "Aaf Verkade Adviseur Stadsgrachten"

Voor interviewverzoeken zie de contactpagina

Kijfgracht 12
2312 RZ Leiden
info@onderwaterinleiden.nl

KvK 64674487
BTW nummer NL163735694B01
NL47 Trio 0391068563 t.a.v. Verkade Stadsgrachten

Disclaimer - Algemene voorwaarden - Privacy

Kleurplaat

onderwaterinleiden kleurplaat 1mb

Illustrator: Lisa Poot, Boostcartoon.nl