Wolhandkrabben-recept

Bisque, dat is wat je het beste kan maken van Chinese wolhandkrabben, zegt Harmen Ligthart uit Hindeloopen.

HIeronder zijn recept, overgenomen uit Foodlog

wolhandkrabbenrecept: klik voor een vergroting

Twitter @owinleiden

owinleiden RT @__Maartje__: Ik ben op zoek naar mensen die succesvol zijn geworden met een inspirerend verhaal en begonnen zijn op het vmbo. Wij wille…
5hreplyretweet
owinleiden RT @Stadsgrachten: Deze #stadsvogel staat als #graffiti werend middel in #Amsterdam: Je gaat de tweede échte stadsvogel "pas zien als je he…
20hreplyretweet

Contact

"Onder water in Leiden" is onderdeel van "Aaf Verkade Adviseur Stadsgrachten"

Voor interviewverzoeken zie de contactpagina

Kijfgracht 12
2312 RZ Leiden
info@onderwaterinleiden.nl

KvK 64674487
BTW nummer NL163735694B01
NL47 Trio 0391068563 t.a.v. Verkade Stadsgrachten

Disclaimer - Algemene voorwaarden - Privacy

Kleurplaat

onderwaterinleiden kleurplaat 1mb

Illustrator: Lisa Poot