Wolhandkrabben-recept

Bisque, dat is wat je het beste kan maken van Chinese wolhandkrabben, zegt Harmen Ligthart uit Hindeloopen.

HIeronder zijn recept, overgenomen uit Foodlog

wolhandkrabbenrecept: klik voor een vergroting

Twitter @owinleiden

owinleiden RT @ionicasmeets: "Mijn 3-jarige dochter vroeg verbaasd waarom die vis zoveel plastic at." https://t.co/SgV1neeTIv via @volkskrant
jan 19replyretweet
owinleiden RT @paulweststrate: @RvanAsten Absoluut! Wel 2 zaken belangrijk: #gedrag bestuurders en herziening van #ontwerp van de #openbare ruimte inc…
jan 19replyretweet

Contact

"Onder water in Leiden" is onderdeel van "Aaf Verkade Adviseur Stadsgrachten"

Voor interviewverzoeken zie de contactpagina

Kijfgracht 12
2312 RZ Leiden
info@onderwaterinleiden.nl

KvK 64674487
BTW nummer NL163735694B01
NL47 Trio 0391068563 t.a.v. Verkade Stadsgrachten

Disclaimer - Algemene voorwaarden - Privacy

Kleurplaat

onderwaterinleiden kleurplaat 1mb

Illustrator: Lisa Poot