Wolhandkrabben-recept

Bisque, dat is wat je het beste kan maken van Chinese wolhandkrabben, zegt Harmen Ligthart uit Hindeloopen.

HIeronder zijn recept, overgenomen uit Foodlog

wolhandkrabbenrecept: klik voor een vergroting

Twitter @owinleiden

owinleiden RT @Dirrux: Na een week in het water te hebben gelegen is het papieren deel van de #marblemania knikkerzakjes grotendeels opgelost. De plas…
2hreplyretweet
owinleiden RT @IVNNederland: Nature Today: Otters en wasbeerhond op beeld in de Gelderse Poort https://t.co/TVJwMjWTQK
2hreplyretweet

Contact

"Onder water in Leiden" is onderdeel van "Aaf Verkade Adviseur Stadsgrachten"

Voor interviewverzoeken zie de contactpagina

Kijfgracht 12
2312 RZ Leiden
info@onderwaterinleiden.nl

KvK 64674487
BTW nummer NL163735694B01
NL47 Trio 0391068563 t.a.v. Verkade Stadsgrachten

Disclaimer - Algemene voorwaarden - Privacy

Kleurplaat

onderwaterinleiden kleurplaat 1mb

Illustrator: Lisa Poot, Boostcartoon.nl